A szerszám webáruház, ami a szakemberek kedvence

Az asztalosok életét és egyben munkáját nagymértékben megkönnyítheti egy olyan internetes webbolt, ahol minden fontos szerszámot, eszközt és tartozékot egy helyen tudnak megvenni. Pontosan ezt biztosítja minden asztalosnak az a szerszám webáruház, amelyik az onlineszerszam.hu oldalon is megtekinthető.

Régóta megrendelhető itt a PSM 160 A csiszoló is. Az egyik legsokoldalúbb ilyen berendezésről van szó, hiszen ezzel bárhol lehet csiszolni. A sarkok, élek és különféle felületek is könnyedén megmunkálhatók ezzel. A szerszám webáruház terméke ergonomikus fogantyúval rendelkezik, aminek hála könnyen irányítható és használható.

Az erőteljes sarokcsiszoló 160 W-os motorral rendelkezik, ami azt jelenti, hogy polírozáskor és csiszoláskor is beválik, illetve nyugodtan bevethető a nehezen hozzáférhető helyeken és kisebb felületeken is. A szakik azért kedvelik a PSM 160 A modellt, mert végre ezzel tisztán lehet dolgozni, köszönhetően főleg a Bosch microszűrő-rendszernek. A beépített porszívó a port közvetlenül a géphez mellékelt microszűrő dobozba szívja.

A szerszám webáruház produktuma kétrészes csiszolótalp rendszerrel rendelkezik. A csiszolópapír optimális kihasználásához a talp és a papír deltacsúcsa szinte bármikor könnyedén eltávolítható és elfordítható. Tudják a szakemberek, hogy a szerszám webáruház csiszolója egy praktikus kellék, hiszen több tartozék is használható hozzá, például a lamellás előtét és csiszolónyelv.

Két precíz szablyafűrészlap

A fűrészeléskor fontos a hatékony és precíz munka. Az S 1111 K Basic for Wood szablyafűrészlap fa vágására tökéletesen alkalmas, biztosítva a fent említett két tulajdonságot. A mart váltófogazásában rejlik a sikerének a titka, hiszen ez különleges előírások nélküli vágásokat tesz lehetővé.

A szablyafűrészlap mellett szól a magas széntartalmú acél felépítése, aminek hála biztosan boldogulni fog a tulajdonos a tűzifával, a szegmentes farönkökkel és a nedves faanyagokkal is. Említést érdemel még az S 1142 KHM Speed for Wood szablyafűrészlap is. Ahogy a neve mutatja, ez képes a leggyorsabb vágásra, legyen szó fákról, keményfáról, bokrokról és azok gyökeréről.

Vélemény, hozzászólás?