Bankjegyszámláló gépek a NEXT Irodatechnika kínálatában

A bankjegyszámláló gép azon túl, hogy megkönnyíti a pénzkezeléssel járó munkát, még extra biztonságot is nyújt a hamisítványok, vagy a hibás címletek felfedezésével. Tévedés, hogy a bankjegyszámláló gép, csak a gazdag cégek kiváltsága. Bármelyik üzletben vagy irodában nagy segítséget jelenthet, ahol jelentős a készpénzforgalom. Gondoljunk csak bele, hogy egy ingatlan irodában értékesítenek egy átlagos ingatlant és készpénzben fizetik ki az ellenértékét, ami akár 30-50 millió forint is lehet. Ezt a készpénz mennyiséget kézzel megszámolni és megvizsgálni a bankjegyek eredetiségét nagyon sokáig, akár órákig is eltarthat. Ellenben egy pénzszámoló géppel 5 perc alatt akár kétszer is átszámolható a teljes összeg, és a számolással párhuzamosan a pénzszámoló gép az eredetiséget is ellenőrzi.

Jelenleg Magyarországon a NEXT Irodatechnika webáruházában található meg a legnagyobb bankjegyszámláló gép választék. A legolcsóbb belépő modellektől, egészen a kétfiókos, banki kivitelű készülékekig minden kategória képviselteti magát. A középkategóriában vannak a legnépszerűbb modellek, mint például a NEXTCash NC-2120, amely az elegáns kinézete mellett olyan extra funkciókat is felvonultat, mint a manuális értékszámlálás. Ezt jelenleg egyik konkurens gyártó sem tudja felülmúlni. Az úgynevezett értékszámláló gépek már képesek a bankjegyek címletének a felimerésére, ezáltal pontosan azonosítani tudják a legkisebb eltéréseket is a valódihoz képest, de a legparóbb hibát, szakadást is azonnal kiszúrják.

Nézzen körül a https://www.nextiroda.hu webáruházban és válogasson kedvére a számos bankjegyszámláló készülék között. Amennyiben a választásban segítséget veni igénybe, hívja az oldalon megtalálható telefonszámot, ahol felkészült kollégák segítenek kiválasztani a megfeleő pénzszámoló gépet.

Vélemény, hozzászólás?