Dugattyús kompresszor többféle feladathoz

Aki még nem próbálta, az nem is gondolná, hogy milyen előnyökkel jár egy ilyen berendezés otthon a ház körül. Számos munkafeladat elvégzését könnyíti meg a dugattyús kompresszor. A pneumatikus szerszámok működtetésétől kezdve a festésig és a különféle tisztítási feladatok ellátásáig, szinte minden téren alkalmazható. Tehát nem csak azért éri meg egy dugattyús kompresszor beszerzése, hogy olykor felfújjuk az autó vagy a bicikli kerekét, ami kétségkívül szintén előnyös dolognak számít, hiszen ezzel az eszközzel a pontos guminyomás is beállítható.

Ezt egy kézi vagy láb pumpával az autók esetében lehetetlen, illetve nagyon fárasztó művelet. A kínálatban található modellek ipari körülmények között, szerelőműhelyekben is megállják a helyüket, amennyiben a megfelelő teljesítménnyel rendelkező dugattyús kompresszora esik a választás. Olyan extrák közül válogathatunk, mint a hűtveszárító, szűrőegység, a zajcsillapítás. A 6 l tartálymértéktől kezdődően, egészen az 500 literes mértékig kitűnő SCHAPPACH, REMEZA, CHICAGO PNEUMATIC, illetve WORTHINGTON CREYSSENSAC sorakoznak a kínálatban.

Modern kertészetben dolgozik a fűnyírórobot

A kisebb területek karbantartása nem jelent olyan nagy kihívást, de mi a helyzet abban az esetben, hogyha nincs lehetőségünk minden alkalommal lenyírni a füvet? Ebben az esetben megteszi helyettünk a fűnyírórobot. Sokak szerint feleslegesnek számít, hogyha az udvaron egy ilyen innovatív eszköz gondoskodik a gyep állandó karbantartásáról, viszont ők még valószínűleg nem látták munka közben a hatékonyságát.

Nincs is jobb annál, mint egy fárasztó munkanap után a kedvenc hűsítőnket kortyolgatva heverészni a verandán, miközben a fűnyírórobot elvégzi helyettünk a munka oroszlánrészét. Nem igényel különösebb karbantartást, főként akkor, hogyha olyan motorral rendelkező változat mellett döntünk, amiben nincs szénkefe. A beállítását követően, a tisztításon kívül gyakorlatilag nem lesz más dolgunk a fűnyírórobottal, ezért mindenképp érdemes elgondolkodni a beszerzésén.

Vélemény, hozzászólás?