Ha gáz van, őket hívd!

A sminkeléssel nagyon fiatalon kezdtem el foglalkozni. Persze sok tinilány festi magát, főleg a mai időkben, de ez még egy más időszak volt, az iskolában is sokkal szigorúbban vették az ilyen dolgokat. Anyukám nem is engedte, hogy erősen kifestve menjek be az iskolába, nagyjából a szempillaspirál, a korrektor és a szájfény volt engedélyezett. Persze ha már akkor tudtam volna, hogy milyen szuper természetes hatóanyagok léteznek a pattanások megállítására, valószínű nem is korrektoroztam volna annyit… A szempilláim pedig alapvetően is elég hosszúak, csak egy kicsit kellett kiemelni őket. Na de amikor itthon voltam, akkor bevetettem a pirosítokat és a színes, csillogós szemhéjpúdereket is. Gyakoroltam. Amivel a legkésőbb kezdtem foglalkozni, az a tus és a rúzs volt. Valahogy a rúzst nagyon sokáig nem bírtam elviselni magamon. Ragadt, tapadt, kenődött, nem volt kényelmes a viselete és kész. Ahogy idősödtem, jöttek az új formulák, az új trendek, és végül teljesen magamra találtam a matt rúzsok világában, azóta is nagyon szeretem őket.

A szemeim a kedvenceim az arcomon, sőt, az egész külsőmön, ezért egyértelmű volt, hogy a “gyakorlós sminkjeimben” is a szemeimet hangsúlyoztam a kezdetektől fogva. A szemzugba mehetett egy kis világosabb szín, a pillák tövét és a külső szemzugot pedig egy erősebb árnyalattal színeztem. A kettő közé jöhetett egy közepesen sötét árnyalat, esetleg egy kis lágy, csillogós varázs. Jó volt látni, ahogy kicsit átalakul az arcom: felnőttesebb, nőiesebb lettem, ugyanakkor nem keltett öreges hatást a make up. A barátnőim egyfolytában arra kértek, hogy mutassak nekik néhány trükköt, vagy sminkeljem ki őket, de másokat valahogy sosem szerettem kifesteni, mert a saját arcomat ismertem és ismerem, teljesen más áll jól mindenkinek… És hát azóta se lettem profi sminkes, magamnak viszont bármilyen alkalomra össze tudok pattintani egy jó kis look-ot. Persze vannak olyan események, aminél nagyon szívesen adom át más kezébe a sminkecsetet, jól tud esni az is, ha más keze által szépülök.

 

A szépségszalon tulajdonosa, ahol a legutóbb jártam, mesélte, hogy hogyan járt a múltkor a szalonnal: váratlan probléma akadt a vízhálózattal, és sürgősen szerelőt kellett hívnia. Még szerencse, hogy korábban már volt dolga a vizgazfutesszerelo24.hu szakértő csapatával, csak akkor éppen a lakásában volt szüksége egy gázszerelőre. A vizgazfutesszerelo24.hu oldal különlegessége, hogy a szakemberek – legyen az vízszerelő vagy gázszerelő – ügyeleti rendben, éjjel-nappal rendelkezésre állnak a honlapjukon felsorolt településeken. Sürgős esetben akár már egy órán belül meg tudnak érkezni a helyszínre. Szóval ha előfordulhat a jövőben, hogy bárkinek szüksége lenne egy szakértő gázszerelőre, víz- vagy fűtésszerelőre S. O. S., akkor érdemes feljegyezni a vizgazfutesszerelo24.hu címet!

 

Mesélte a tulajdonos, hogy nagyon meg volt ijedve először, amikor még nem volt tapasztalata a céggel és hirtelen nem is tudta, kit tudna felkeresni azzal, hogy baj van a gázt illetően otthon. Aztán odaült a gép elé és már az első keresésnél ezt a céget dobta ki neki a net, ami utólag kimondható, hogy nagy szerencse. Ha ugyanis sürgősen kell egy több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező, profi csapat, akkor keresve se találhatna jobbat senki, mint a vizgazfutesszerelo24.hu.

 

Nem sürgős esetben egy űrlap segítségével is fel tudjuk venni a kapcsolatot, de ha rögtön gyógyír kell a bajra, akkor a megadott telefonszámok bármelyikén érdemes próbálkozni. Nem lehet eltéveszteni, a weboldalon eléggé ki vannak emelve több helyen is ezek a számok. Már a hívásban igyekeznek a lehető legpontosabban kideríteni, hogy mi lehet a probléma, ugyanis már mindennel találkoztak az évek során, és nem igazán lehet őket olyan helyzet elé állítani, amivel ne tudnának mit kezdeni. Így célzott kérdésekkel igyekeznek összeszedni a számukra fontos információkat, hogy már a kiérkezésig ezzel is időt nyerjenek és fel tudjanak készülni a konkrét szituációra. De ne feledkezzünk meg arról, hogy nem csak ilyen vészes helyzetekben kereshetjük fel a víz-, gáz- és fűtésszerelő csapatot. Nem kell ahhoz valami hirtelen dolognak történnie, hogy szükség legyen a szakértői segítségre. Akár egy csere, felújítás, beüzemelés során is számíthatunk rájuk, legyen szó akár a fürdőkádról vagy a wc-ről, akár a fűtési rendszer különböző részeiről. A legprofibb eszközökkel, naprakész tudással és rengeteg tapasztalattal érkeznek, ez garantált. A honlapjukon egyébként nem csak azzal kapcsolatban adnak információt, hogy mennyi munkálattal kapcsolatban bízhatjuk meg őket, hanem arról is, hogy mi az, ami kifejezetten nem ajánlott például egy csőtörés esetén. Általánosságban elmondható az, hogy a legtöbb esetben nagyobb kárt csinál, mint amennyi hasznot, ha bele próbálunk nyúlni olyan dolgokba szakértelem nélkül, amit jobb a profikra bízni. Egyszóval ha lehet, akkor ne próbálkozzunk házi módszerekkel, hanem egyből hívjuk a profi csapatot segítségül! Ahogy a szépségszalon tulajdonosa is mondta: abszolút megérte ár-érték arányban a dolog, bátran ajánlja mindenkinek a vizgazfutesszerelo24.hu csapatát.

 

Szóval másodkézből nagyon sok hasznos dologról értesültem a céggel kapcsolatban. Szerintem jó tudni, hogy van egy megbízható és a szakmájában nagy tapasztalattal rendelkező team, akik 0-24 ott vannak, ha valami probléma üti fel a fejét otthonunkban. Náluk a tudás türelemmel is párosul, valamint a pontosság is a fontos erényeik közé tartozik, így mindenki biztos lehet abban, hogy az elvégzett munkától kezdve a számla kitöltésén át egészen a munkára vállalt garanciáig minden rendben lesz. A hitvallásuk az, hogy a minőségi munkavégzés sokkal fontosabb, mint a villámgyors, de ez persze nem jelenti azt, hogy ne végeznék tempósan a javítást, ugyanakkor semmiképp sem kapkodnak. Szeretik alaposan feltérképezni a helyzetet, ráadásul a már imént említett garancia is ott van, az elvégzett munka nagyságától, típusától függően akár több évnyi is. Az ismerősöm elmondása alapján elég megbízhatónak tűnik a cég, és tényleg nagyon jó, hogy Budapesten belül bárhová megoldott a kiszállás, sőt még Pest megyében is. A belvárosban sokszor nehéz jó szakembert találni, már több embertől is hallottam ezt. Így egy problémával kevesebb annak, aki most olvassa ezt a bejegyzést, vagy továbbajánlja ezt a szuper lehetőséget! Ráadásul még érdekesség gyanánt ott van a honlap is, amin egy csomó hasznos dolog olvasható. Ha például eddig nem tudtál sok mindent a duguláselhárításról, vagy hogy kik foglalkoznak a különböző típusú fűtésrendszerekkel és magukkal az eszközökkel, akkor érdemes lehet itt nézelődnöd. Ráadásul gyakorlati tippeket, tanácsokat, praktikus tudnivalókat is olvashatunk azzal kapcsolatban, hogyan őrizhetjük meg otthonunk és csöveink jó állapotát hosszabbtávon is. De a vizgazfutesszerelo24.hu szolgáltatásai akár ipari létesítmények esetén is igénybe vehetők, szóval nem csak otthonunkban birkóznak meg a fellépő problémákkal!

Vélemény, hozzászólás?