Hagyományos vagy e cigi?

Az örök dilemma a dohányosok számára, mely szerint leszokás vagy dohányzás átalakulni látszik. Régebben ugyanis csak e kettő közül ehetett választani, most viszont itt van az e cigi mint reális harmadik út. Aki úgy dönt ad egy esélyt az új technológiának, annak az e cigi valós lehetőség, hogy ne kelljen dilemmáznia a leszokás vagy betegség pólusok között.

Az e cigi ugyanis az nyújtja, amit eddig leszokás nélkül nem igazán lehetett elérni, vagyis mentesíti a szervezetet a hagyományos dohányzás káros mellékhatásainak zömétől. Ez úgy lehetséges, hogy az e cigi felépítésénél és összetételénél fogva eleve nem tartalmazza azokak a méreganyagoknak a döntő hányadát, amelyek bérmelyik, még a legtisztábbnak is kikiáltott hagyományos dohányipari termék biztosan tartalmaz.

Azoknak az aggodalmaknak, melyek szerint az e cigi pont azt veszi el a dohányostól, ami annak a lényege, vagyis az élvezetet, az élményt már csak azért sem adhatunk igazat, mert aki egyszer is kipróbálta, az pontosan tudja, hogy ez nem igaz. Ez tulajdonképpen az e cigi sikerének a lényege is, ebben foglalható össze a diadalút titka, ami megjelenése óta töretlen, és a jövőbe is mutat. Ha egyetlen mondatba sűrítve kellene megfogalmazni, az így hangzana: Dohányzás, egészségesen, kompromisszumok nélkül.

Természetesen ez nem csupán egy reklámszöveg, hanem tudományos kutatásokkal, és komoly közvélemény kutatói munkával alátámasztott tény. Az egészségesség ugyanis egy mérhető paraméter, az élmény viszont egyéni, erről meg kell kérdezni a felhasználókat, ők pedig mér döntöttek a hagyományos kontra e cigi versenyben.

Vélemény, hozzászólás?