Így válasszunk ajándékot a különböző csillagjegyeknek!

Az ajándékozásban, mint az életben általában mindig, minél több információval rendelkezünk egy nőről, annál jobb. De ha csak a születési dátummal vagyunk tisztában, sokkal több ajándék lehetőséget találhatunk ki, mint azt elsőre gondolnánk. Például kiszámíthatjuk az állatövi jelét és csillagjegyek alapján választhatunk ajándékot. Így annak a valószínűsége, hogy az ajándék valóban ízléses lesz és sokáig emlékezni fognak rá, elég magas. A Rákok, mint minden vízi jel, szeszélyesek. Ezért érdemes nagylelkűnek lenni az ajándékokkal és meglepetéssel.

Az étteremben elköltött vacsora lenyűgözi a hölgyeket akárcsak a drága nyaklánc, amit “desszertként” adunk át nekik. Kiváló ajándék lehet e jegy képviselőjének egy kirándulás a tóhoz vagy vízeséshez, ahol a romantika a természettel párosul. De mi a helyzet más csillagjegyekkel? A Szűz hölgyek ellentmondásosak. Szeretik a szépséget, de ugyanakkor inkább gyakorlatiasak, mint esztéták. A Szüzek rejtélyesek, de ha megfejtjük a rejtélyüket, akkor soha nem fogunk mellélőni az ajándékkal. A praktikus tárgyak, mint a határidőnapló vagy diktafon, szintén jó ajándékot jelentenek egy eltökélt Szűznek. A születési dátum és a csillagjegyek ismerete jelentheti tehát a belépőt az “univerzális” ajándékok világába.

Életkornak megfelelő táplálkozás

Természetesen a kiegyensúlyozott táplálkozás minden életkorban fontos, de a szervezet igényei 16 és 26 évesen mégsem ugyanazok. Mire van szüksége a szervezetnek az egyes életszakaszokban? A colore.hu cikkéből ez is kiderül. Ha Ön 20 év alatti, akkor alapvetően ebben a korban csak annyit tehet, hogy a gasztro kísérleteihez multivitaminos étrend-kiegészítőket is hozzáad, hogy a szervezete elegendő ásványi anyaggal és mikrotápanyaggal rendelkezzen. Persze ne hagyja ki a reggelit! 19-21 éves korban az életet a lehető legteljesebben élni. De az egészségtelen gyorséttermi ételekkel, az alkohollal és a dohányzással együtt szó szerint kiszívjuk az összes vitamint a szervezetből.

Ezért a colore.hu szakértőinek tanácsa az, hogy ragaszkodjunk az antioxidánsokat és C-vitamint tartalmazó élelmiszerekhez! Az ugyanilyen tartalmú smink is remek választás. Megvédik a bőrt, a hajat és a körmöket a kellemetlen következményektől. 21-25 évesen itt az ideje a csontok egészségére összpontosítani. A lányok mantrája ezekre az évekre a kalcium és a magnézium. Ebben a korban minden ötödik ember nem rendelkezik belőlük megfelelő mennyiséggel, így a legjobb, ha Ön nem hagyja figyelmen kívül ezt a tanácsot a colore.hu weboldaltól. Legalább hetente fogyasszon halolajat és egyen lazacot vagy makrélát!