Ilyen pályázati hitelek közül lehet válogatni

Nem mindig lehet önerőből megvalósítani egy projektet, ezért jobb tisztában lenni azzal, hogy milyen vállalkozói hitelek közül választhatunk szükség esetén. A pályázattal kombinált mikrohitelek szakértője a Forráscentrum. A hitelügyintézés sokszor komoly terhet jelent egy-egy vállalkozás számára. A cégek továbbfejlesztése, a projektek finanszírozása gyakorta nem megoldható önerőből. A Forráscentrum pontosan ebben tud segítő kezet nyújtani az érdeklődőknek. Felkutatják a optimális hiteleket és kapcsolataik révén kedvező hitellehetőségeket ajánlanak ki.

 

A vállalkozói hitelek segítségével megoldható egy személygépkocsi vásárlás, egy tehergépjármű beszerzése, a használtgép beszerzés, az ÁFA finanszírozás, de még az átmenetileg jelentkező likviditási problémák is orvosolhatók vele. Minden hitelbenyújtáskor üzleti tervet kell készíteni, amely komoly szakértelmet igényel. A Forráscentrum mindig az adott üzletpolitikai koncepciónak megfelelő díjat szmol fel, amelyet előzetesen egyeztet az ügyféllel. A menet közben felmerülő problémákat a szakértők kezelik még akkor is, ha esetleg előzőleg egy bank a vállalkozás hitelkérelmét elutasította. A Széchenyi Kártya szintén lehetőséget biztosít a vállalkozásoknak a finanszírozási gondok megoldásában. Maximálisan 25 millió Ft igényelhető, amely összeg két héten belül a cégek rendelkezésére áll.

 

A vállalkozói hitelek a vállalkozások fejlesztésére kínálnak megoldást és ma már igen rugalmas hiteleket kínálnak a pénzintézetek. Összesen 62,5 Millió Forint értékben lehet igényelni ezeket a hitelkonstrukciókat, amelyhez az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank biztosít forrást. Forgóeszköz finanszírozásra minimum 3 millió és maximum 31,25 Millió Ft vehető igénybe. Beruházási hitelt maximum 31 millió Forintig lehet igényelni. Az igénylés alsó határa 3 millió Forint. A Forráscentrumnál a hitelek mellett a pályázatok benyújtásában és elkészítésében is segítenek. A pályázatíró szakemberek a hét bármely napján az ügyfelek rendelkezésére állnak. Szakmai tapasztalatukkal, több nyertes pályázattal segítik a cégeket a pályázatok benyújtásában. A pályázatírást minden esetben személyes konzultáció előzi meg, amikor a szakemberek felmérik a valós igényeket. Az ingyenesen elérhető pályázatfigyelő szolgáltatásra már most fel lehet iratkozni a weboldalon keresztül pár adat megadásával.

Vélemény, hozzászólás?