Kerti öntözővel egyszerűbb az élet

Az időjárás egyre kiszámíthatatlanabb, a forró, száraz szezon akár hetekig, hónapokig is elhúzódhat. Ilyen körülmények között egyre aktuálisabbá válik egy kerti öntöző megvásárlása. Természetesen nem elég kiválasztani egy jó márkájú, megbízható berendezést, hiszen a megtervezése és telepítése legalább annyira fontos. A korszerű automata öntözőrendszerek ma már rengeteg technikai lehetőséget kínálnak a felhasználóknak, így a termékek között kaphatóak manuális, automata, okos és intelligens berendezések egyaránt.

A kerti öntöző kiválasztása a terület adottságai, a felhasználó igényei és a rendelkezésre álló összeg függvényében változhatnak. A márkák terén is meglehetősen gazdag a felhozatal, de érdemes az amerikai Hunter gyártó termékeit is számításba venni, mivel ezek sokáig kifogástalanul működnek. A kerti öntöző esetében a tartós, erős alkatrészek mellett a szakszerű tervezés és telepítés is nagy szerepet játszik. Ha pedig olyan vállalkozást keresünk, amelyik a munkát korrekt és precíz körülmények között végzi, akkor Kiss Balázs szakemberhez ajánlott fordulni.

Az öntözőrendszer telepítés nem mindig jár felárral

Mindenki azt szeretné, hogy a locsolórendszer gyorsan elkészüljön és akár évtizedekig is kiválóan működjön. Persze, ha lehet, akkor ezt olcsón. Jó hír sokaknak, miszerint az öntözőrendszer telepítés valóban lehet olcsó is, tehát sokkal előnyösebb árú, mint más kivitelezőknél. Kiss Balázs öntözőrendszer tervező és telepítő szakember esetében reális az, hogy az öntözőrendszer telepítéséért nem fizetünk csillagászati összegeket.

Ez pedig nem másnak köszönhető, mint a sokéves tapasztalatnak, az összeszedettségnek és természetesen a korrekt hozzáállásnak. A vállalkozó mindössze pár adatot kér tőlünk a rendszer megtervezése előtt, majd ennek alapján kalkulálja az előzetes árajánlatot. Az öntözőrendszer telepítést megelőzi a helyszíni felmérés, ami alapján készül a végleges árajánlat. Amennyiben ezt elfogadja az ügyfél, a szakember kijelöli a munkavégzés idejét és kollégáival abban az időpontban el is végzi a munkát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.