Lábápolás télen, nyáron

A lábfejek egészségének megőrzése, a körmök, sarok rendben tartása jelentősen hozzájárul az ápolt megjelenéshez, ráadásul ez nem pusztán nyáron lényeges, hanem minden évszakban. Tehát egy olyan művelet a lábápolás, amit nem szabad elhanyagolni, még a leghidegebb napokon sem, amikor akár két pár zoknit is felhúzunk. Ha nem végezzük el ezt rendszeresen, akkor a sarkaink kirepedezhetnek, ami fájdalmas lehet, az elhalt hámsejtek pedig elcsúfítják.

Ha nem a megfelelő, lehetőleg bőr lábbelit, illetve 100%-ban pamut zoknit viselünk, még a kellemetlen szagok is előjöhetnek. A lábápolás otthon is elvégezhető, nem kell profi pedikűrös ehhez. 15 perc alatt készen van, hiszen 10 perc áztatás után a sarkakról el kell távolítani az elhalt hámsejteket, majd pedig befújni egy jó lábspray-vel. Erre ideális a Varga lábápoló, élénkítő spray, ami bőrpuhító hatású, csökkenti a sarok repedezettségét, illetve elősegíti a bőr megújulását. A lábápolás elvégzéséhez szükséges termék megvásárolható a vargacseppek.hu webáruházból.

Női kopaszodás esetére is van megoldás

A szebbik nem tagjainál leginkább a hormonális változás időszakában, szülés után vagy változókorban észlelhető nagymértékű hajvesztés, ami aztán rendes pánikot kelt az érintettekben. Pedig nem kellene, mert a női kopaszodás leállítható menet, csak meg kell találni a megfelelő készítményeket. A webshop termékpalettáján szereplő Varga Hajcseppek megoldhatják a gondot, ugyanis nagyon magas koncentrációban találhatóak meg benne a hajhagymák táplálásához, regenerálódásához nélkülözhetetlen növényi összetevők.

A produktum voltaképpen 19 gyógynövény tiszta, koncentrált kivonata. Közel 200 értékes hatóanyagot tartalmaz, mint aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok, mikroelemek. Ezek táplálják és aktivizálják a hajhagymákat, valamint serkentik a fejbőr vérkeringését. Ezek alapján nem csoda, hogy a női kopaszodás rövid időn belül megszűnik a termék hatására. Egyéni adottságoktól és a hajhullás okától függően, a Varga Hajcseppek 2-8 héten belül megállítják a túlzott mértékű hajvesztést, tehát a női kopaszodás megszűnik.

Vélemény, hozzászólás?