MEDIHEMP a bio CDB olaj

Az osztrák tulajdonú és székhelyű MEDIHEMP Burgenland termőföldjeiről származó, organikus kenderből állítja elő –  EU által minősített – kivonatait.  A törvényi követelményeknek való megfelelést és az állandóan magas minőséget folyamatos vizsgálatok tanúsítják természetesen független laboratóriumok által. Nagy hangsúlyt fektetnek a természeti értékek megőrzésére.
Azért is ajánlott a Medihemp rendelés, mert nem használnak semmiféle vegyszert, de rovarölő szereket sem és ez jelentősen javítja a 100%-ban biológiai kender minőségét, ami a legtisztább, legerősebb CDB olajat eredményezi. A Medihemp az egyetlen gyártó, amely rendelkezik bio és organikus minősítéssel is.  A BIO farmokon termesztett növények minden részét felhasználják, levelekből  teát készítenek.
A CBD összetevők kivonása úgynevezett CO2 eljárással történik.  Természetesen kevesebb, mint 0,2% THC-t tartalmaz, semmiképpen nincs droghatása.  Ideális adagolás személyenként változó és természetesen függ az adott panasztól illetve betegségtől. Kezdje alacsony cseppszámmal, később folyamatosa emelje, ha javulást tapasztal, akkor tartsa meg ezt a cseppszámot amíg nem tapasztal visszaesést. A tapasztalatok szerint alacsonyabb dózisban élénkítő, magasabb dózisban álmosító a hatása. Először rázza fel az üveget, majd az olajat a csöpögtesse nyelve alá, de csöpögtetheti kanálba is. Hogy felszívódhassanak a hatóanyagok a nyálkahártyáján, tartsa egy ideig a szájában.
Szobahőmérsékleten tárolhat és étellel, itallal is bevehető.

Vélemény, hozzászólás?