Miért érdemes tigrisszem, sólyomszem és macskaszem ásvány karkötőt viselni?

Kedveli az egyedi kiegészítőket? Örömmel viselne olyan ékszert, ami nem csak mutatós, hanem jótékonyan hat az egészségére? Érdemes a tigrisszem, a sólyomszem, a macskaszem ásvány karkötők közül választani, és a felhasználásukkal készített más termékekkel is megismerkedni.

Érdekesek, különlegesek és mutatósak ezek az ásványok. Kiváló választás közülük viselni bármilyen ruházathoz, a hétköznapokban és a kiemelkedő alkalmakkor is jól megállják a helyüket. Emellett pedig számos területen segítenek a problémák enyhítésében, megoldásában.

Ha tigrisszem ásvány karkötőt visel, egyszerűbbé válhat a légúti betegségek leküzdése, az ízületek, a csontozat erősítése. Jótékonyan hat az agyra, a koncentráló képességre, így könnyebben teljesítheti a szellemi feladatokat.

A sólyomszem főként raktároz, felveszi a felesleges energiákat. Ennek köszönhetően minden területen használható, és segít a higgadtság megőrzésében. Szemgyógyító erővel rendelkezik, így ha a szemével van gondja, érdemes mellette dönteni. A középkorban védő amulettként is kedvelt volt sokak körében.

Macskaszem ásvány karkötő is elérhető többféle változatban. Lehetőség van női-férfi termék beszerzésére is. Vándorló fénysáv figyelhető meg a felületén, ami olyan, mintha macska pupilláját látnánk. A tigrisszemmel és a sólyomszemmel együtt széles körben használják a szem gyógyítására.

Tekintse meg Ön is a szebbnél szebb ásvány karkötőket, fülbevalókat, nyakláncokat, ismerkedjen meg más kövekkel is a www.valodiasvanyekszer.hu internetes oldalon! Kényelmesen leadhatja a rendelését, és ajándékba is választhat.

 

Vélemény, hozzászólás?