Öntöttvas kandalló a meleg otthon forrása

Az öntvény kandallóbetétek égőterének részei automata gépi öntéssel kerülnek végső kialakításra. Egy prémiumminőséget képviselő öntöttvas kandalló 800 Celsius fokig hőálló, kerámiaüvegből készült ajtóval rendelkezik, ami oldalra nyitható, a tisztításáért üvegöblítő levegő és úgynevezett légfüggöny alkalmazása felel. A frontrészről könnyen hozzáférhető és ezáltal egyszerűen kezelhető a huzatszabályozó pillangószelep és a nagyméretű, kihúzható hamufiók.

Az öntöttvas kandalló esetében, a környezetbarát égés biztosítására primer és szekunder égésszabályozás került kivitelezésre. Ezek a fűtőtestek az égéshez szükséges levegőt a lakótérből nyerik, de alternatívaként igényelhető külső égési levegő rácsatlakozási lehetőség is, amennyiben szeretnénk függetlenné tenni a fűtést a légtér belső levegőjétől. A minőségi, erős öntvény alapanyag jóvoltából, az öntöttvas kandalló könnyen terhelhető. Éppen ezért ajánlott abban az esetben, ha a ház teljes fűtését szeretnénk megoldani, egyéb külső rásegítés nélkül.

A kandalló bemutatóterem segít a végső döntésben

Az elérhető kínálat sokszor zavarba ejtő és olykor a képek alapján nehéz letenni a voksunkat a számunkra ideális darab mellett. A kandalló bemutatóterem lehetőséget biztosít, hogy személyesen is megtekinthessük a fűtőtesteket és feltehessük a kérdéseinket. Itt minden önálló modell jelen van és a kiegészítők is raktározásra kerülnek, éppen ezért bármilyen kombináció is szerepeljen az igényeink fókuszában, érdemes ellátogatnunk a kandalló bemutatóterem helyszínére.

A látogatás előtt felkereshetjük a webhelyen megadott telefonszámot, itt kapcsolatba léphetünk az illetékes munkatársakkal, akik segítenek az eligazodásban. Ugyanitt írásban is lehetőségünk van érdeklődni, csupán néhány adatot kell megadnunk és pár mondatban összefoglalnunk a kérdéseinket. Egy könnyen értelmezhető térkép siet a segítségünkre abban, hogy gördülékenyen megközelíthessük a kandalló bemutatóterem és gyártóműhely elhelyezkedését. Természetesen az ideális darabot ott helyben meg is vásárolhatjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.