Rövidáru nagyker a legjobb minőségű textilekkel

Ön is olyan textil nagykereskedést keres, amelyik kifejezetten a magyar piacra állítja össze az árukínálatát? A Szakatex rövidáru nagyker két évtizedes kutatás és fejlesztés alapján hozta létre a hazai piacon minden igényt kielégítő termékpalettáját. Rengeteg ruhagyár, műhely és viszonteladó szeretne olyan helyről vásárolni, ami minden tekintetben megbízható. Ezek közül nagyon sok távol esik a fővárostól, így a vállalkozóknak olykor gondot jelent az alapanyagok, árukészlet folyamatos biztosítása. A Szakatex rövidáru nagyker webáruházzal is rendelkezik, ezért a vidéki vásárlóknak sem szükséges minden beszerzésnél felutazniuk a fővárosba.

A bolt ugyanis mennyiségtől függően, előzetes egyeztetés alapján, Magyarországon bárhová szállít vagy postáz. A termékpalettát tekintve, a rövidáru nagyker a prémiumminőségű akril, kötött, frottír, futter, pamut, stb. anyagok mellett, kellékeket is forgalmaz, valamint méteráru textilnyomtatást is vállal. A kizárólag Olaszországból és Törökországból importált termékek bizonyára a ruhák, lakástextilek, stb. legjobb alapanyagai lesznek.

A szublimációs nyomtatás textilre profin kivitelezve

Ha a divatirányzatokat figyeljük, akkor láthatjuk, hogy a ruhákat ebben az évben is a méretes, egzotikus minták uralják. A szublimációs nyomtatás textilre ezért bizonyára gyakran igényelt szolgáltatás. Természetesen léteznek már itthon is kisebb cégek, műhelyek, amelyek vállalják a textilek szublimálását, azonban, ha nagyobb tételben várjuk ezt, akkor érdemes a Szakatex textiláru nagykerhez fordulni. Ez ugyanis vállalja az elasztikus poliészter méterárú anyagok szublimációs textilnyomtatást kedvező áron, rövid határidővel.

A szublimációs nyomtatás textilre bármilyen színű vagy mintájú anyagon előállítható. A vállalkozásnál a minimális rendelhető mennyiség 50 méter, a szakemberek 150 és 180 cm szélesség között tudnak nyomtatni. A szublimációs nyomtatás textilre is itt nagyon jó ár/érték arányban valósítható meg, így érdemes igényelni ezt a szolgáltatást. Az elkészült méterárú színei gyönyörűek, élénkek és tartósak lesznek.

Vélemény, hozzászólás?