Sakk készlet a minőségi szórakozáshoz

Sokan úgy gondolják, hogy a stratégiai gondolkozást igénylő játékok többnyire a felnőttek kikapcsolódására szolgálnak, ez azonban nem egészen így van. Egy igényesen kivitelezett sakk készlet például már a 6-7 éves korosztálynak is nagyszerű ajándék lehet. Az Okosjatek internetes bolt kínálatában egyedi látványt nyújtó égetett sakktáblát találunk, ami bükk-, illetve nyírfából készült, az ahhoz tartozó bábuk pedig gyertyánfából „születtek”.

Természetesen nem ez az egyetlen sakk készlet, amit az okosjatek.hu honlapról megrendelhetünk. A virtuális kereskedés felhozatalában, az alacsony áron kapható klasszikus változattól kezdve, az utazásokra is magunkkal vihető mágneses, összecsukható variáción át a versenysakkig, megannyi lehetőségből választhatunk. A különleges megoldásokhoz vonzódókra görög mitológiai oxidált figurákkal rendelkező sakk készlet vár, aminek műgyanta bevonatú táblája páratlan üveghatásával nyűgözi le a szellemi sport szerelmeseit. A görög Manopoulos gyártó másik terméke réz és fehér színű figurákkal, rézből készült táblával hódít, ez a készlet az említett internetes oldalról jelenleg kedvezményes áron vásárolható meg.

Aki szabadidős tevékenységeiben leginkább változatosságra törekszik, a „kettő az egyben” készlet mellett dönthet, ami a sakk mellett, ostáblát – angol megnevezéssel backgammont – tartalmaz. A másik ajánlatban a sakk és a dámajáték találkoznak. A prémiumminőségű sakk készlet legolcsóbb változata a kisméretű, zsebben is elférő játékszett, amit egy spontán sétára is magunkkal vihetünk, hiszen sohasem lehet tudni, mikor kerül partner az elme sportjának mérkőzéseihez.

Vélemény, hozzászólás?