Trendi ovis ágyneműk

Az ovis ruhák és ágyneműk mintázata elképesztően fontos tényezője annak, hogy a gyermek hogyan érzi magát benne, illetve, hogy egyáltalán hajlandó használni, aludni benne.

„Nem bárányos, botrányos.” Ismerős idézet? A gyermek számára két dolog jelenti azt, hogy trendi: ami éppen újdonság a számára, és ami a többieknek van.

Trendi állatos ovis ágyneműk

Az ovis gyerekek nagyon szeretik az állatokat, és az állatos ágyneműket. Ezek lehetnek hétköznapi, cuki állatok, mint a cicák és kutyusok. Vagy mesés állatok is, mint a dínók és az unikornisok.

Színesek, aranyosak és kész.

Trendi mesehősös ovis ágyneműk

A trendi mesék hőse lehet állat, vagy éppen harcos teknőcök, a gyerekek szeretik az otthonukba vinni a meséket, és a szereplőiket. legyen puha, színes és mesés, és az ágynemű már is kedvenccé lépett elő.

A színes ovis paplan királya a Disney mesehősös paplanok. Fiúk és lányok is imádják a meséket és a hőseiket. Micimackót egyszerűen minden korosztály szereti. Ezért is vannak ott a hősök minden táskán, pólón és zoknin. Ezeket szeretik a kicsik látni az ovis paplanon is.

Trendi unikornisos ovis ágyneműk

Az unikornisos ágyneműk váratlan népszerűséget arattak és ott is maradtak a trendi ágyneműk élmezőnyében. Főként lányok szeretik a varázslatosan cuki, színes unikornisokat, melyek az ágyneműt is színessé és cukivá varázsolják. És az ilyen ágyneműben az álmok is szebbek.

Trendi traktoros ovis ágyneműk

A trendi ágyneműk közé tartozik a különböző mezőgazdasági gépekkel, konkrétan traktorokkal díszített ovis ágynemű is. Szülői szemmel talán felfoghatatlan, hogy a fiúk miért szeretik a traktoros mintát, de attól még így van. Ezért, ha már nem szereti az állatos-mesés ágyneműket, akkor jöhet a nagyágyú, vagyis a nagy traktor a paplanra.

Trendi ovis ágynemű tulajdonságai

A szülő számára pedig akkor lesz trendi egy ovis ágynemű, ha néhány technikai feltételnek megfelel.

Az egyik ilyen, hogy a paplan legyen könnyű. Fontos, hogy az ovis paplan könnyű legyen és rugalmas, hogy a gyerek könnyen tudjon alatta mozogni.

Fontos, hogy megfelelő legyen a hőtartó és a szellőző képessége az ágyneműnek, hogy a gyermek ne izzadjon alatta, és ne is fázzon.

És végül, a trendi, színes ovis paplan strapabíró legyen és formatartó. Bírja a gyakori mosást, játékot, hurcolászást.

 

Vélemény, hozzászólás?