Klasszikus beltéri ajtókkal nehéz mellélőni

A Szalafa kínálatában a klasszikus beltéri ajtóknak több fajtája is elérhető. Styl és modern klasszikus ajtók közül választhatnak a vásárlók, érdeklődők. A Szalafánál ezen felül mindent megrendelhetünk, ami csak az ajtók beszerelésével kapcsolatos. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy a beltéri ajtók legyártása után mindig hívjunk szakembert a beltéri ajtók beszereléséhez, mert a szerelést el lehet rontani és vagy újra szerelhetjük az ajtót vagy rendelhetünk egy újat. A weboldalon a termékeken kívül számtalan hasznos információt is megtalálhatunk, ami csak az ajtókkal kapcsolatos.

A Styl belsőajtók a styl bútorok tökéletes kiegészítői, így kifejezetten ilyen lakásokhoz ajánlják. Ennél az ajtónál csak nemes anyagokat használnak fel gyártás közben, így például diót, tölgyet vagy cseresznyét. A formát tekintve a hagyományos ajtóvonalak a dominánsak, semmi felesleges design nincsen benne, így a meglévő styl bútorokhoz, a lakás berendezéséhez tökéletesen illeszkedik. Leginkább a polgári lakásokban találhatunk styl bútorokat, így elegáns kiegészítőként vásárolhatjuk meg az új ajtókat. Szögletes éleket, lekerekített formákat itt nem fogunk találni. Domború betéteket, alap élkerekítést, és polírozott beszegező léceket, díszpántokat viszont ige. A dísztokokat meg lehet rendelni párkánnyal is, így még különlegesebb lesz beltéri ajtónk.

 

A modern klasszikus ajtók a hagyományos és a modern környezetbe is tökéletesen illeszkednek. Igen sokat lehet variálni a belső ajtószínekkel, hiszen a Szalafánál hatalmas a színválaszték. A színt meg lehet úgy választani, hogy az illeszkedjen a lakás már meglévő színvilágához, hangulatához. Sötétebb és világosabb színek állnak a vásárlók rendelkezésére. A modern ajtókat ezen felül ólombetétes üveggel is megrendelhetjük, amely még különlegesebbé teszi otthonunkat. Intarzia, rátétléc vagy egy furnér keresztbe forgatásával a látványosság tovább növelhető. A különféle technikákat a Szalafa tökéletesen alkalmazza, ezáltal tényleg egyedi ajtókat gyártanak. A weboldalon sok hasznos információt olvashatunk az ajtók típusairól, az ajtók beszereléséről, az alapanyagokról és még sok másról. Ide tényleg érdemes benézni, ha ajtóvásárlás előtt állunk.

Vélemény, hozzászólás?